Kézzel és szívvel - Otthon design

Küldöm ezt a verset azoknak, akik kezdenék hitüket, reményüket, örömüket veszteni a világban, az életben. Kívánom nekik, hogy merjenek kibújni a földből, és remélem, meglátják majd, hogy süt a nap! :)

Fésűs Éva: A tulipánok vers panka&pietro

Nagymamám sok évig élt egyedül a nagypapám halála után. Nem hagyta magát a bánat által behálózni, észre tudta venni, hogy az ő meséjük akkor is folytatódott, amikor egyikük innen, másikuk már odaátról nézte a világot.

Fésűs Éva: A mi mesénk vers panka&pietro

Amikor a nagymamám felnőtteknek szóló versei megjelentek, már fiatal felnőtt voltam, és megértettem, megszerettem néhány versét. A Kívánság-ra jól emlékszem, sokáig volt kint a szobám falán.

Fésűs Éva vers Kívánság panka&pietro

„Annak ellenére, hogy iskolás korom óta folyton írtam valamit, sosem gondoltam arra, hogy író legyek. Amikor nyolcéves koromban az iskolában fogalmazást kellett írni arról, hogy mi szeretnék lenni, én azt írtam, hogy anyuka!"

Fésűs Éva Délután vers panka&pietro

Tudjátok, milyen az ikeás süti? Minden hozzávalót megkapsz, de neked kell összerakni.

házasság hete 2019 panka&pietro galium galaj terítő vízálló design

Ezen a héten rendezik meg hazánkban a Házasság hete programsorozatot. Otthon randizó, asztal mellett beszélgetős estékhez próbálunk most kedvet csinálni egy héten át mi is.

házasság hete 2019 panka&pietro capsella pásztortáska terítő vízálló design