Rólunk

panka&pietro

Első gyermekünk születése után elkezdtünk gondolkodni egy vállalkozáson, amiben itthonról, az időmet magamnak beosztva tudok dolgozni, hogy elég időm jusson a gyerekeinkre is.

 

Rájöttünk, hogy a családban- és családi házban élés, gyereknevelés, lakókocsizás témakörökben sokféle átadható tapasztalatunk, ötletünk, tudásunk van, és megvannak azok a kompetenciáink, amikkel ezeket kamatoztatni lehet. 

 

Mire a harmadik gyerkőc is 3 éves lett, kitaláltuk első saját termékeinket, felkutattuk a beszállítókat, elkészítettem és elindult a webshop. Kedvenc márkáinkat ajánljuk nektek, amikkel jó tapasztalataink vannak.

 

Időközben megtalált minket egy szép és megtisztelő, ugyanakkor nem kis felelősséggel járó feladat. Egyre inkább küldetésünknek kezdtük érezni nagymamám, Fésűs Éva meseíró életművének gondozását is. Nagyon sok pozitív, lelkesítő visszajelzést kapunk az általunk kiadott Csupafül mesekönyvvel kapcsolatban, köszönjük nektek! Igyekszünk hasonló színvonalon folytatni a munkát. Amikor nálunk vásároltok, ehhez is hozzájárultok!

 

Reméljük, hasznosnak találjátok és örömmel használjátok majd a nálunk vásárolt termékeket. Megköszönjük, ha ismerőseiteknek is ajánlotok minket. Kívánjuk, hogy ne magányosan, hanem közösen éljétek át az élményeket a lakókocsizás, az olvasás, a barkácsolás, grillezés vagy a kerti munka során, és ezek erősítsék meg a családi és baráti kapcsolataitokat! Maradjatok fiatalosak, gyűjtsetek közös élményeket! - stay young, collect experiences

 

Parditka-Temesi Panka

 

 

 

FILOZÓFIÁNK

Hiszünk benne, hogy a közösen átélt élmények megerősítik a kapcsolatainkat, erre biztatjuk a blogunk olvasóit és a vásárlóinkat.

Próbáljunk ki új dolgokat! Ne higgyük el, hogy csak a szakmánkban lehetünk kompetensek. Ne higgyük el, hogy a gyerekeinket bárki más jobban fel tudja nevelni. Ne higgyük el, hogy egy polcot nem tudunk felfúrni. Ne higgyük el, hogy a kert csak arra való, hogy üldögéljünk benne. Ne higgyük el, hogy a jó házasság a mázlisták kiváltsága.

TERMÉKKÍNÁLATUNK

Termékkínálatunk összeállítását alapos válogatás előzi meg. Ennek során támaszkodunk saját tapasztalatainkra, ill. az interneten hozzáférhető információkra. A nehezen vagy ritkán lecserélhető (nagy értékű, speciális méretű, beépítendő...) termékek esetén csak a legjobb minőséget preferáljuk.

Mivel a mienk csak egy vélemény, számítunk a ti visszajelzéseitekre is! Ha valamit nem találtok a kínálatunkban, de szerintetek itt lenne a helye, és ajánlanátok másoknak, írjátok meg nekünk!