Szállítás, fizetés

Szállítási díjak:

szállítási díj *

a vásárlás értéke 0 - 15.000 Ft 15.000 Ft -ot meghaladó 
vásárlás esetén a szállítás
teljes költségét átvállaljuk **

csomagonként

kedvezménnyel 900 Ft **
kedvezmény nélkül 1300 Ft

* Ez az ár 3 m övméretnél kisebb, 40 kg alatti csomagokra értendő. Egyéb esetben felvesszük veled a kapcsolatot!
** ÁTVÁLLALJUK UTALÁSI KÖLTSÉGEDET, ezért utalás esetén 15.000 Ft-ig 400 Ft, felette 2% kedvezményt adunk a vásárlás végösszegéből!

 

Fizetési módok:

1. Utalás internetbankból vagy OTP pénztári befizetés (akár 0-24h befizető ATM-ből)

Kedvezményes: ÁTVÁLLALJUK UTALÁSI KÖLTSÉGEDET, ezért ennél a fizetési módnál 15.000 Ft-ig 400 Ft, felette 2% kedvezményt adunk a vásárlás végösszegéből!
Biztonságos: FIGYELEM! Külső raktáron lévő termékek esetén is csak 1-2 nappal a kézbesítés előtt kell fizetned. A díjbekéréssel megvárjuk, amíg a csomagod közeli depóba érkezik. Fizetés után a csomagszámoddal követni tudod a küldemény státuszát. A csomagszámot és az utaláshoz szükséges információkat email-ben küldjük majd el.
Egyszerű, gyors: Az internetbankban nem kell többé a számlaszámunk beírásával bajlódnod. A vásárlásod összegét utalhatod a díjbekéréssel elküldött telefonszámunkra / e-mail címünkre is.

 

2. Utánvét

Az utánvét felára akciósan 0 Ft. Ha a futárnál van kártyás terminál, akkor kártyával is, ha nincs, akkor készpénzzel tudsz majd fizetni. Kérünk, a pontos összeget minden esetben készítsd elő (a futárnál nincs mindig váltópénz)!

 

3. Kártyás fizetés

Biztonságos: Elektronikus számlát küldünk neked a szamlazz.hu-n keresztül. Az e-mail-ben levő "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva tudsz kártyával fizetni az OTP SimplePay-jel.  Külső raktáron lévő termékek esetén is csak 1-2 nappal a kézbesítés előtt kell fizetned. A díjbekéréssel megvárjuk, amíg a csomagod közeli depóba érkezik. Fizetés után a csomagszámoddal követni tudod a küldemény státuszát. A csomagszámot email-ben küldjük majd el.

 

Bővebb információt az ÁSZF-ben találsz.