Énidő... királynői kényelemben

isabella thor chair szék panka&pietro

 

Az egyik kedvenc énidőm, ami igazán feltölt, ha elolvasok egy-két értelmes cikket. Mondhatnám azt is, hogy a képen a dokkolómat látjátok :) (A gyerekeink mostanában azt játszák, hogy robotfűnyírók, akiknek különböző dokkoló pontokra kell menniük feltölteni az akksit...)

Az Isabella (dán) céget több éve ismerjük, először a lakókocsinkhoz vettünk tőlük elősátrat. Annyira profi minőségű, könnyen szerelhető, igényes, jól kitalált, jó anyagú..., hogy amikor megtudtuk, hogy sok más cuccuk is van, kipróbáltunk párat. (Aztán telt-múlt az idő, és ma már forgalmazzuk is a termékeiket! :) Az egyik ilyen a Thor székük volt, amiből azóta vettünk még egyet, hogy a felnőtteknek legyen kettő. Igen, a gyerekek senyvednek, ők nem kaptak, nekik a rohangálás a pihenés, az ülve maradás nem annyira jön be... :)

A széket eredetileg Pietro nézte ki magának, és amikor megkapta és beleült, hátradöntötte a háttámlát (8 fokozatban állítható), és kijelentette, hogy ez olyan kényelmes, hogy még aludni is lehet benne. Azóta ezt több ízben be is bizonyította :) Látjátok a képen, hogy van hozzá lábtartó is, ezt egy mozdulattal lehet felpattintani a székre. Ez teszi igazán kényelmessé, ha nem asztal mellett használjuk étkezésnél. A babavárásoktól eléggé visszeres lett a lábam, úgyhogy nekem ilyen szempontból is fontos, hogy amikor tudom, felpócoljam.

Többször ültem már olyan kanapén, fotelben, ahol vagy nem tudtam a fejem kényelesen megtámasztani, vagy volt ugyan fejtámasz, de pont rossz helyen. Itt ezt nagyon jól megoldották, egy könnyen csúsztatható párna van a fejnél, így mindenki beállíthatja magának. A háttámla elég hosszú, magas embernek is megfelel, és jól van kitalálva az alakja is.

Mivel ez a szék lakókocsizáshoz is készült, fontos szempont, hogy kicsire összecsukható és nagyon könnyű legyen. A szék összecsukva mindössze 14 cm helyet foglal, a súlya pedig 5,5 kg. A lábtartó is összecsukható, és csak 1 kg.

Praktikus kiegészítőkkel lehet még turbózni a kényelmet. Ilyen pl. a képen is látható karfa alá patentolható osztott zseb, amiben elfér egy mobil, zsepi, szemüveg, könyv, víz..., kinek mi. Ha napozni szeretnél a széken, ajánljuk hozzá a ráhúzható törölközőt. Úgy van varrva, hogy nem csúszik le a háttámláról ülő helyzetben sem. A székek tárolásához készült egy táska is, amibe két szék és a hozzájuk tartozó lábtartók is beleférnek. Ebben kényelmesen el tudod rakni télre, nem porosodnak, koszolódnak, vagy használhatod szállításkor is.

 

 

Essen még pár szó az asztalkáról is, ami valójában egy egyszerű kis szék, csak jól álcázza magát egy rá rakható kis asztallappal :) Ha kell, szék, ha kell, kisasztal (alu lábbal is kapható). A rajta levő fehér ovális kistányér és mélytányér, valamint a pohár is Isabella. Könnyűek, műanyagok és nagyon dizájnosak, hogy lakókocsizáskor is megadjuk a módját a dolgoknak. Persze a teraszon is tökéletesek!

Hát, legyen ez a végszó, hogy "adjuk meg a módját"! Adjuk meg a módját a pihenésnek, a feltöltődésnek. Engedjük meg magunknak, hogy felrakjuk a lábunkat egy kényelmes székben, és így olvassuk el a kedvenc magazinunkat, könyvünket, vagy csak dőljünk hátra, és töltődjünk D vitaminnal! :)

 

A július végéig leadott székrendelések mellé Family magazint adunk ajándékba!

 

Ui: a dánok angyalok - itt az egyik kedvenc klippünk! :)

 

 

Panka