Az ősz színe a sárga

Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje színező panka&pietro

 

Régen tervben volt már, és most végre kézbe is foghatjuk! Elkészült Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje című mesekönyvéhez tartozó színező! :)

Egy évvel ezelőtt, pont a nagypapám októberi születésnapján adtuk át nagymamámnak a Csupafül jubileumi kiadását és a hozzá tartozó lapozgatót. Sugárzott a boldogságtól, magához ölelete a mesekönyvet. Azt mondta, olyan örömmel fogja nézegetni a lapozgató képeit, mint egy kisgyerek. Mi pedig elmondtuk neki, hogy úgy érezzük, ez a nagypapám ajándéka, aki odaföntről segített a létrejöttében...

Aztán dedikált egy nagy kupac könyvet a gyerekeinek, unokáinak, dédunokáinak. Később persze még sokaknak, akiknek olyan nagy szeretettel adta, ahogy a meséit írta.

Eltelt egy év. Azóta ő is fentről segít minket, és gyanítom, hogy nagypapámmal karöltve együtt örülnek, amikor egy családban esténként előveszik a mesekönyveit, és egy kisgyerek elgondolkozik a történeteken.

A Csupafül mesekönyv és lapozgató azóta rengeteg család könyvespolcára felkerült. Reméljük örülni fogtok a most megjelent színezőnek is! :) Hadd ügyesedjenek az ujjacskák és vésődjenek be közben a mesék tanulságai!

 

 

Panka