panka&pietro Terítők

panka&pietro terítő letörölhető vízálló viaszosvászon

 

Az étkezőasztal az életünk egyik legkiemeltebb helyszíne. Itt érzi jól magát a család a közös étkezések alkalmával, itt készülnek a gyerekek alkotásai, itt fújjuk el a szülinapi torták gyertyáit. Ezért a napjaink hangulatát, sikerét alapvetően befolyásolja a szépen megterített asztal.

 

A panka&pietro terítők magas minőségű technikai alapanyagát egy 110 éves tapasztalattal bíró belga gyártó készíti, grafikáit Szűcs Édua rajzolja. A nyomat karcálló, környezetbarát és többszörösen kitüntetett technológiával készül, amit otthonokban, az óvodákban és a kórházakban is szabad használni.

 

 

Tudnivalók a terítőről

 • Méretválasztás
 • Történet
 • Jellemzők
 • Tisztítás, tárolás
 • Garancia
 • Anyagminta

 

Mérd meg az asztalod hosszát, és válassz a táblázat alapján terítőméretet! (Ne válassz kisebb méretet az ajánlottnál, ennyi túllógásra szükség van a szép eséshez.) Ha a standard méreteknél rövidebb vagy hosszabb terítőre lenne szükséged, írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

A terítők szélessége 150 cm.
 

asztal hossza (cm) terítő hossza (cm) minta hossza (cm)
90 - 95 125 85
100 - 120 150 85
125 - 145 175 85
150 - 170 200 135
175 - 195 225 135
200 - 210 250 135

 

 

Az étkezőasztal az életünk egyik legkiemeltebb helyszíne. Itt érzi jól magát a család a közös étkezések alkalmával, itt készülnek a gyerekek alkotásai, itt fújjuk el a szülinapi torták gyertyáit. Ezért a napjaink hangulatát, sikerét alapvetően befolyásolja a szépen megterített asztal.

Házasságunk első éveiben fokozatosan laktuk be a házunkat, lecseréltük az ideiglenes bútorokat, tisztázódott a stílus, a színek. Tetszett az eredmény, de a terítővel nem jutottunk dűlőre. Korábbi asztalunknál nem használtunk terítőt, de az újnál úgy éreztük, mégiscsak kellene rá valami.

A viaszos vászontól óckodtam, de néhány nap alatt kiderült, hogy kisgyerekek mellett csak a letörölhető terítő jön szóba. Kerestem ide valót, nekem teteszőt, de nem találtam. A panka&pietro terítők magas minőségű technikai alapanyagát egy 110 éves tapasztalattal bíró belga gyártó készíti, grafikáit Szűcs Édua rajzolja. A nyomat karcálló, környezetbarát és többszörösen kitüntetett technológiával készül, amit otthonokban, óvodákban és kórházakban is szabad használni.

 

Mi jellemző a terítőinkre?

 • Letisztult, időtálló formavilág
  A fekete-fehér színvilágnak és a természet adta formáknak köszönhetően sokféle stílusú lakásba illik. A terítők egyedi mintái Szűcs Édua grafikus munkái.  
 • Szagmentes, környezetbarát nyomat
  Lakásokban, szállodákban, éttermekben, kórházakban, iskolákban, óvodákban is használható.
  Az iparág többszörösen kitüntetett technológiájával készül (BERTL elismerés, Wide Format Imaging Awards 2011 első hely, European Digital Press Association Award 2010 első hely).
 • Unisex
  Apukáknak sem ciki egy baráti sörözésnél.
 • Letörölhető
  Kisgyerekek is bátran használhatják evésnél és kézműveskedésnél egyaránt.
 • Univerzális
  A hétköznapi használaton kívül ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét. Bármilyen színű terítékkel, szalvétával, szívószállal jól mutat, sokféleképpen variálható.
 • Strapabíró anyag
  Jó minőségű anyagának köszönhetően sok-sok évig használhatod. Alapanyaga 100% PES (poliéter-szulfon), aminek jellemzője, hogy nagy a mechanikai szilárdsága, és nagyon jó a hőállósága, ásványi savaknak, vizes sóoldatoknak, lúgoknak ellenáll.
 • UV álló
  A kerti asztalra is kirakhatod.

 

Ha nem használod a terítőt, a mintás részével befelé feltekerve tárold! Hajtogatni nem szabad!

A feltekert terítőt kösd össze! Celluxot, festőszalagot ne használj!

 

Nedves - ha szükséges, mosogatószeres -  ronggyal töröld tisztára!

Vigyázat, izopropil-alkohol tartalmú tisztítószerrel nem törölhető!

Mosogatószivacs dörzsis felével (vagy egyéb dörzsivel) nem szabad áttörölni a mintát!

 

Terítőinkre 1 év garanciát vállalunk.

 

Ha bizonytalan vagy, szeretnéd a kezedbe venni a terítő anyagát, mielőtt döntenél, írj nekünk, és ingyen küldünk neked anyagmintát!