Karácsonyi ajánlatunk

panka&pietro karácsonyi ajánlat 2019

 

A karácsonyi ajándékok kitalálása és beszerzése nekem az adventtel szokott kezdődni. Mások már sokkal hamarabb elkezdik, és több idejük marad rá, de én akkor még nem tartok lélekben a karácsonyvárásnál. Ilyenkor viszont kevés időm marad... Összeállítottunk néhány csomagot, kiemeltünk pár terméket, hogy ötleteket adjunk nektek, ha ti is épp a keresgélésnél tartotok. Ezeket a termékeket most kedvezményes áron kínáljuk!

És van még egy ajándékunk a számotokra, ha valami mást találtatok az oldalon, amit szívesen ajándékoznátok valakinek... MINDEN termékünket 5% kedvezménnyel adjuk december 23-ig. Ez a kedvezmény a kiemelt ajánlatainkra is érvényes, tehát a kedvezményes árból MÉG 5%-ot megtakaríthattok!  :)

Szállítási határidő: A futárcég a legkésőbb december 18-án feladott csomagok kiszállítását garantálja karácsonyig, de az utolsó napokban már nem biztos, hogy mindent időben fel tudunk adni nektek, ezért kérünk titeket, hogy ha szeretnétek, hogy karácsonyig odaérjen a csomagotok, minél hamarabb adjátok le a rendeléseteket!

 

Milyen csomagokat, termékeket ajánlunk a figyelmetekbe?

 

A gyerekeknek három csomagajánlattal készültünk. Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje című mesekönyvét, a hozzá tartozó lapozgatót és színezőt most egy aranyos majmos hőmérővel vagy gyerekollókkal együtt kínáljuk.

Fiataloknak, sportos felnőtteknek, az elegendő mozgásra odafigyelni akaróknak ajánljuk a Beurer aktivitásmérőit, erről korábban olvashattatok itt a blogon.

Verseket szerető felnőttek figyelmébe ajánljuk Fésűs Éva: Csepp víz című verseskötetét, amit most egy képkeretbe tett verssel egészítettünk ki, hogy a falra vagy az asztalra kitéve is szem előtt lehessen. Két vers és két képkeret közül választhattok.

Otthoncsinosításhoz ajánljuk a panka&pietro vízlepergető designterítőket 7 féle mintával, minden asztalhosszhoz választható méretben, és karácsonyi dekorcsomagunkat.

Vállalkozóknak jó ajándék lehet egy frissen megjelent, ügyfélkiszolgálásról szóló könyv.

Kertben, teraszon kényelmesen üldögélve olvasni, napozni szeretőknek remek ajánlatunk az Isabella Thor széke, akár lábtartóval, oldalzsebbel és egy két széket és lábtartót elnyelő nagy táskával. Erről a székről nyáron olvashattatok a blogon.

Kertészkedni, komposztálni vágyók részére, vagy akitől zsákban viszik el a zöldhulladékot, jól jöhet egy ágaprító.

Apukáknak, nagypapáknak, akinek még nincs fúrója, csavarbehajtója jó kis készlet lehet a Scheppach új szettje.

Jó keresgélést! Találjátok meg a legjobb ajándékokat! :)

 

Panka