FISKARS Hardware Csákány

Fiskars IsoCore™ csákány, L
Fiskars IsoCore™ csákány, L
Ár:31 590 Ft
(126 pont)

Elérhetőség: 

Külső raktáron

Várható feladás: 

3 munkanap
Cikkszám:
FIS-000883

Gyártó cikkszáma: 

1020166

Ha itt egy legördülőt is látsz, kattints bele, mert több termék közül választhatsz. Alatta pedig a mennyiséget írhatod be: 

  • Leírás
  • Videók

Sok érdekes részlet a FISKARS HARDWARE katalógusban

 

Maximális teljesítmény minimális kellemetlenséggel!

A Fiskars-nál törekszünk arra, hogy segítsük az emberek mindennapjait eszközeinkkel. Ez alapján hoztuk létre Hardware termékcsaládunkat is, ami teljes mértékben a felhasználók igényeik szerint lett kialakítva. A gyártást megelőző fogyasztói kérdőívben a válasz igen egyöntetű volt; az emberek a tartósságot, az ütés feletti kontrollt és a hatékony rezgéscsillapító-kialakítást keresik a szerszámokban, amelyek mind megtalálhatók Hardware családunk tagjaiban.

Ergonomikusan kialakított markolat

Az ergonomikusan kialakított markolata igazán kézre valóvá teszi a Hardware szerszámokat. A szerszámok kialakításakor az optimális egyensúly megteremtésére törekedtünk, ezzel megvalósítva a tökéletes kontrollt az eszközök felett. Hisszük, hogy szerszámainkkal egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést garantálhat magának, mint bármely versenytárs termékeivel!

Nagyon tartós nyél

Ha valaha is használt Fiskars szerszámot, akkor igen is tudja milyen minőségi eszközt tart a kezében. Szerszámainkat úgy terveztük, hogy minden helyzetben a maximumot nyújtsák!

Rezgéscsillapító rendszerrel

Az egyedüli és piacvezető rezgéscsillapító rendszerrel kialakított szerszámaink a rezgések akár 70%-át elnyelik, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy nagyobb védelem alá kerül a kéz illetve a csukló.

 

Fiskars IsoCore™ csákány, L

  • Egyedülálló rezgéscsillapító rendszer – 50%-át elnyeli a rezgéseknek
  • Ergonomikusan kialakított markolattal
  • Éles éllel
  • Túlütés elleni védelemmel

Maximális teljesítmény minimális kellemetlenséggel!

Hála rezgéscsillapító kialakításának, minimalizálja a szerszám használata folyamán felmerülő rezgéseket, ezzel csökkentve a sérülések és a kényelmetlen munkavégzés lehetőségeit. Ezek a piacvezető rezgéscsillapító rendszerrel kialakított szerszámaink a rezgések akár 50%-át elnyelik, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy nagyobb védelem alá kerül a kéz illetve a csukló. Így Önnek mindegy lesz, milyen erősen üt a szerszámmal, az biztos, hogy  kisebb lesz a kéz és a csukló terhelése.

Az ergonomikusan kialakított markolata igazán kézre valóvá teszi az eszközt. A szerszám kialakításakor az optimális egyensúly megteremtésére törekedtünk, ezzel megvalósítva a tökéletes kontrolt az eszköz felett. Ahhoz, hogy egy magas minőségű eszközt garantáljunk fogyasztóinknak, fontosnak tartottuk, hogy tartós is maradjon a szerszám! Összegezve az eddigieket; a szerszámaink egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést garantálnak, mint bármely versenytársé a piacon!

szállítási díj *

a vásárlás értéke 0 - 25.000 Ft 25.001 - 160.000 Ft 160.000 Ft -ot meghaladó 
vásárlás esetén a szállítás
teljes költségét átvállaljuk

csomagonként

1300 Ft 1000 Ft

* Ez az ár 3 m övméretnél kisebb, 40 kg alatti csomagokra értendő. Egyéb esetben felvesszük veled a kapcsolatot!