Átgondolt gyereknevelés

Kajlatapsi kölcsönadott nekem egy izgalmas könyvet. Az volt a címe, hogy: "Az ezüstróka kincse"

Fotelben olvasók

Küldöm ezt a verset azoknak, akik kezdenék hitüket, reményüket, örömüket veszteni a világban, az életben. Kívánom nekik, hogy merjenek kibújni a földből, és remélem, meglátják majd, hogy süt a nap! :)

Fésűs Éva: A tulipánok vers panka&pietro

Nagymamám sok évig élt egyedül a nagypapám halála után. Nem hagyta magát a bánat által behálózni, észre tudta venni, hogy az ő meséjük akkor is folytatódott, amikor egyikük innen, másikuk már odaátról nézte a világot.

Fésűs Éva: A mi mesénk vers panka&pietro

Amikor a nagymamám felnőtteknek szóló versei megjelentek, már fiatal felnőtt voltam, és megértettem, megszerettem néhány versét. A Kívánság-ra jól emlékszem, sokáig volt kint a szobám falán.

Fésűs Éva vers Kívánság panka&pietro

„Annak ellenére, hogy iskolás korom óta folyton írtam valamit, sosem gondoltam arra, hogy író legyek. Amikor nyolcéves koromban az iskolában fogalmazást kellett írni arról, hogy mi szeretnék lenni, én azt írtam, hogy anyuka!"

Fésűs Éva Délután vers panka&pietro

Három leleményes gyerek, egy csavarkulcs, három csavarbehajtó, egy marék vas, egy régi futóbicikli és néhány deszka. Ebből lesz a... (?)

banditák szekérrel scheppach csavarbehajtó panka&pietro

A természet hangjait nem hallja az ember, amikor egy házban van, a lakókocsiban viszont élesen lehet hallani a madárcsicsergést, az eső kopogását, a szél hangját. Ilyenkor a természetben élünk, és ez nagyon gyorsan tudja regenerálni az embert.

pályaszállás lakókocsival panka&pietro

A varrást az anyukámtól lestem el (ő meg az övétől), máshol nem tanultam. Nem olyan tökéletes, mintha egy varrónő csinálná. De tudjátok mit?  Rájöttem, hogy pont ez a lényeg! Ennek nem kell tökéletesnek lennie!

diy gyerekhálózsák varrás panka&pietro

Összeállítottunk néhány csomagot, kiemeltünk pár terméket, hogy ötleteket adjunk nektek, ha ti is épp a keresgélésnél tartotok. Ezeket a termékeket most kedvezményes áron kínáljuk!

panka&pietro karácsonyi ajánlat 2019

Oldalak