Képeslapok gyerekeknek

panka&pietro karácsony Fésűs Éva: A szomjazó királyfi képeslap

 

Kevés olyan embert ismerek, aki nagyon személyes, egyedi, ötletes képeslapokat tud írni. A nagymamám ilyen volt. A szülinapunkra mindig küldött képeslapot, azóta is őrzöm őket.

Egyszer megkértem, hogy az emlékkönyvembe is rajzoljon, írjon. Abban az időben szinte mindenkinek volt emlékkönyve, nekem egy pirinyó kis könyvem volt (ettől volt különleges). Pár centis rajz fért el benne és mellette egy kis szöveg. Milyen jó, hogy ilyen kis helyre is össze lehet sűríteni nagy dolgokat!
Én akkor ezt kaptam: 

"Okos fej, meleg szív, fürge kéz, ha ez megvan, jóra jutni nem nehéz!"

 

Ma is nagyon tetszik, és most szeretném továbbadni. Olyan képeslapokat készítettünk (két lányosat és két fiúsat), amelyek elején "A szomjazó királyfi" című mesekönyv egy-egy képe látható. Belül az egyik oldalon ez az idézet olvasható, a másik oldal pedig arra vár, hogy valaki egy kedves, személyes gondolatot, jókívánságot írjon egy kisgyereknek, aki kincsként fogja őrizgetni a képeslapot... :)

 

Karácsonyi kedvezmény

Karácsonyig most minden mesekönyv mellé ajándékba adunk egy képeslapot! A rendelés megjegyzés rovatába írd be, melyik képeslapot választottad, és mi a könyv mellé csomagoljuk.

A képeslapok magukban is megvásárolhatók, itt találod a webshop-ban.

 

 

Panka